Flank Esports - Yeni Nesil Espor Medyası
Espor Haberleri 2018 TCL Yaz Mevsimi 5. Hafta 2. Gün

2018 TCL Yaz Mevsimi 5. Hafta 2. Gün

Süper haftada ikinci gün SUP vs. YC ile başladı. Elwind’e Fiora kilitleyen YC maça flash gibi başladı. Midde GBM’i, SUP’un blue ormanında ise Stom skorlarını alan Magi erken bir power spike oldu. Dakika 17’de drake piti önündeki kaotik savaşta SUP buradan 4 skor + drake ile ayrıldı. Bu dakikadan sonra başa baş girilen takım savaşlarından önde çıkan SUP maçı kazandı.

İkinci maçta ise DP, HWA’yı ağırladı. Erken seviyelerde HWA skor bulsa da takım savaşlarında DP daha koordineliydi. Middeki savaşta 3 skor bulan DP Baron’un yolunu tuttu. HWA’nın dağınık kompozisyonuna karşı temkinli oynayan DP adeta küllerinden doğdu. Defalarca Baron pitinde dönen danslarda DP, HWA’yı adeta geri püskürttü. Baron sonrası rakibini üssünü açan DP, HWA defansına takıldı. Elder drake pitinde son bir savaş veren iki takım, DP sayıca az olduğu savaştan galip çıktı ve maçı bitirdi.

AUR ile BUR maçına geçtiğimizde AUR erken oyunu kendilerine getiren Swain ve Noc pickleri rifte indi. Hades’i oyundan düşüren AUR bunu kule skorları ile süsledi. Baron başlayan AUR’u savaşa çağıran BUR burada Baronlu AUR ile savaş yaptı. İki takım da dörder skor çıkararak bekleme sürelerinin yolunu tuttu. Baron sahibi AUR rakibinin üssüne toptan yaptığı son bir atakla ace alarak maçı bitirdi.

Günün kapanışında HWA’dan boşalan koltuğa geçmek isteyen RB ile Only35 ile yeniden tırmanışa geçmek isteyen 1907 FB serisi vardı. Move erken oyunda hem agresif hem de proaktif oyunu ile rakiplerinden flashlarını aldı. FB rakibinin top kulesii yıkarken RB de bot kuleyi açtı ve topa rotasyon yaparak inhi kulelesine dayandı. Kule skotları ile altındaki liderlik itemlara ve skorlara yansıdı. Botta yapılan sonra bir saldırı ile rakibini zonelayan RB inhi kulesinden sonra rakibinin Nexus’unu yıktı ve 23 dakika gibi kısa sürede maçı 21-5 ile bitirdi.