Flank Esports - Yeni Nesil Espor Medyası
Espor Haberleri 1907 Fenerbahçe Espor, Kış Mevsimi’nin ilk finalisti oldu!

1907 Fenerbahçe Espor, Kış Mevsimi’nin ilk finalisti oldu!

Yarı finalde Papara SuperMassive'i 3-2 ile geçen 1907 Fenerbahçe Espor, KMF'ye adını yazdırdı.

Normal sezonda her hafta üstüne koyarak yükselen bir grafik çizen 1907 Fenerbahçe Espor, son anda playofflara katılmayı başarmıştı. Çeyrek finalde Nasr Esports ile eşleşen ekip, seriyi 3-2 kazanarak yarı finalde normal sezon lideri Papara SuperMassive'in rakibi oldu. Seriye kötü bir başlangıç yapsa da toparlamayı bilen Fenerbahçe, 2-0 geriden gelerek 3-2 kazandı ve adını KMF'ye yazdırdı.

Papara SuperMassive seriye iyi bir başlangıç yaparak ilk iki maçı kazandı. Son maçta da önemli bir üstünlük yakalayan ekip önemli hatalar yaptı ve Fenerbahçe bu hataları değerlendirerek üstünlüğü eline aldı. Seride 2-0 geri düşmesine rağmen mental olarak istikrarını bozmadı ve iki maç üst üste kazandı. Son maçta da yakın savaşlar oynandı fakat stillnumb son iki maçta olduğu gibi yeniden sahneye çıkarak takımını galibiyete taşıdı. 1907 Fenerbahçe Espor, yeni ve genç kadrosuyla ilk mevsiminde KMF'ye yükseldi.

Diğer yarı final mücadelesi yarın fastPay Wildcats ve Galatasaray Espor arasında oynanacak. Bu maçın galibi, KMF'de 1907 Fenerbahçe Espor'un rakibi olacak. Kış Mevsimi'nde şampiyon olan ekip ise ülkemizi MSI'da temsil edecek.

Görsel: 1907 Fenerbahçe Espor